Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Narodeninové FOTO princeznej Charlotte: Wau! Rastie z nej takáto KRÁSAVICA

Princeznička Charlotte kedysi Zobraziť galériu (8)
Princeznička Charlotte kedysi (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Tá sa im teda vydarila! V britskej monarchii sa dnes oslavuje. Dcérka princa Williama (39) a Kate (40) - Charlotte má 7. narodeniny. Urodzení rodičia pri tej príležitosti zverejnili jej nové fotografie, ktorých autorkou je práve mama krásnej princezničky. Čo poviete, na koho sa podobá?

Princ William, jeho manželka Kate a ich rozkošné ratolesti - synovia George, Louis a dcéra Charlotte sa tešia veľkej obľube nielen medzi britským ľudom. Verejnosť s nadšením reaguje vždy, keď sa niekde objavia, alebo keď majú možnosť vidieť ich aktuálne zábery. O tie sa z času na čas stará samotná vojvodkyňa Kate. 

Aj v týchto dňoch zverejnila aktuálne fotky dcéry Charlotte, celým menom Charlotte Elizabeth Diany, ktorá v mene nesie poctu prababičke a babičke, ktorú žiaľ nikdy nepoznala. Rozkošné dievčatko práve 2. mája slávi svoje narodeniny. Pred objektívom pózovala sama, ale aj so štvornohým miláčikom rodiny. 

Narodeninové FOTO princeznej Charlotte:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Pod príspevkom sa začali hromadiť nielen srdečné gratulácie, ale aj zaujímavé komentáre. Mnohí z followerov sa zhodujú, že malá Charlotte akoby z oka vypadla svojmu otcovi Williamovi. „Kedysi som si myslela, že mi pripomína Kráľovnú Alžbetu II., ale dnes vidím, že je to celý otec,” znie jeden z komentárov. „Je nádherná! Musíte mať z nej veľkú radosť. William má svoju malú kópiu,” pridali sa ďalší. Čo myslíte vy? Na koho sa dnešná oslávenkyňa viac podobá? 

Viac o téme: CharlotteKráľovská rodin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu