Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdrvujúce správy zo šoubiznisu: Speváka (†33) z obľúbenej kapely zabila RAKOVINA... Nedávno sa stal otcom!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na topkách sme vás už v minulosti informovali, že spevák Tom Parker, ktorý sa zviditeľnil pôsobením vo formácii The Wanted, bojuje s rakovinou. Žiaľ, túto stredu svoj boj prehral. Za 33-ročným umelcom smútia fanúšikovia, kolegovia, kamaráti a najmä zdrvená manželka a ich milované deti, synček a dcérka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Topky.sk (@topkysk)

O smutných správach informovala agentúra AP. Lekári Tomovi diagnostikovali nádor v roku 2020. Aj napriek tomu, že bol vo 4. štádiu a nález sa nedal vyoperovať, spevák svoj boj nevzdával. Mal silnú motiváciu - jeho partnerka pod srdcom nosila ich druhé dieťatko. K dcérke, ktorá sa narodila v roku 2019, pribudol syn.

Zákerná rakovina však nad spevákom napokon vyhrala. Podľa vyhlásenia, ktoré zverejnila kapela The Wanted, Tom naposledy vydýchol obklopený rodinou a priateľmi zo skupiny. „Bol naším bratom. Slová nemôžu vyjadriť smútok, ktorý cítime. Stále a navždy bude v našich srdciach,”  znie vo vyhlásení. 

Emotívny odkaz zverejnila na Instagrame aj zdrvená vdova. „Tom bol stredobodom nášho sveta a nedokážeme si predstaviť život bez jeho nákazlivého úsmevu a energie. Sme skutočne vďační za príval lásky a podpory a žiadame, aby sme sa všetci spojili, aby sme zabezpečili, že Tomovo svetlo bude naďalej žiariť pre jeho krásne deti. Ďakujem všetkým, ktorí ho celý čas podporovali. Bojoval až do konca. Navždy budem na teba hrdá,” napísala Kelsey, pod ktorej príspevkom sa hromadia kondolencie a slová plné podpory. 

Viac o téme: The WantedTom Parker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu