Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

TEMNÁ MINULOSŤ nového chlapa prominentnej vdovy: Sedel vo väzení… ZABIL MUŽA a z miesta činu odišiel!

Tom Parker a Kelsey Parker Zobraziť galériu (5)
Tom Parker a Kelsey Parker (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Včera sme na Topkách informovali o novom priateľovi vdovy po zosnulom spevákovi Tomovi Parkerovi (†33). Kelsey Parker (32) si našla novú lásku 8 mesiacov po tom, čo jej manžel podľahol rakovine mozgu. No len čo sa svet dozvedel identitu záhadného muža, na povrch vyplávala jeho temná minulosť. Sedel vo väzení... Zabil muža a z miesta činu odišiel!

V týchto dňoch svet obletela správa, že vdova po hudobníkovi zo skupiny The Wanted, Tomovi Parkerovi, je 8 mesiacov po jeho smrti opäť šťastná. Portál MailOnline odhalil, že s novým priateľom sa zoznámila v septembri na dovolenke v Grécku. Ide o 39-ročného elektrikára Seana Boggunsa. 

Hneď potom, čo sa na verejnosť dostala identita Kelseynej novej lásky, sa prevalila aj jeho temná minulosť. Dailymail prišiel s informáciou, že v roku 2013 sedel vo väzení. Dôvodom mala byť smrteľná bitka pred krčmou vo východnom Londýne, kde čakal na svoju priateľku. 

Elektrikár údajne jediným úderom zrazil na zem 44-ročného Shauna McDermotta a následne z miesta činu odišiel. Zbitý muž bol potom objavený políciou, ako nehybne leží na chodníku. Mal krvácanie do mozgu a pitva odhalila, že zomrel na následky zranení hlavy. Boggansa čoskoro chytili a sudca v Old Bailey mu naparil 4 roky natvrdo. 

Viac o téme: Tom ParkerKelsey Parker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu