Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známy moderátor (71) PREHRÁVA boj s rakovinou: Mrazivé slová... Takto o rok tu už nebudem!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Známy moderátor James Whale (71) v pondelok informoval svojich fanúšikov o tom, že rakovina, s ktorou bojuje už 2 roky, sa už nedá vyliečiť a zostáva mu len niekoľko mesiacov života. Zákerná choroba sa podľa jeho slov rozšírila do mozgu, obličiek, chrbtice a pľúc.

James Whale je známou osobnosťou, ktorá sa venuje televíznemu a rozhlasovému moderovaniu. Svoju úspešnú kariéru naplno rozbehol v 80. rokoch, kedy sa jeho šou The James Whale Radio Show dostala aj do národnej televízie.

Whale však už dva roky zápasí s rakovinou a v pondelok svojím fanúšikom oznámil, že tento boj momentálne prehráva. Jeho choroba sa totiž rozšírila do viacerých častí jeho tela a momentálne sa už nedá liečiť. Moderátor ďalej priznal, že mu zostáva už len niekoľko mesiacov života.

Známy moderátor (71) PREHRÁVA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

„Viem, že je tu veľa ľudí, ktorí ma nemajú radi, ale takto o rok tu už nebudem. Zomieram na rakovinu. Ako ste už možno počuli, podstupujem chemoterapiu, čo mi komplikuje dýchanie, ale som v poriadku, nebojte sa. Mám viac ako 70 rokov a chcem vám povedať, aby ste nemárnili čas hlúpymi vecami, na ktorých nezáleží," povedal Whale počas slávnosti The British Curry Awards.

Hlásateľ počas dnešného dňa pridal na svoj profil na sociálnej sieti Twitter video, v ktorom poďakoval všetkým ľuďom, ktorí mu po jeho slovách posielali odkazy. Ďalej sa ospravedlnil svojím priateľom, ktorí sa tieto informácie dozvedeli z denníkov a magazínov, ktoré o tejto téme písali.

„Ako môžete vidieť, som v poriadku. Prepáčte za všetky tie správy, ktoré sa objavili v novinách. Momentálne som v poriadku, čo však bude o rok, to nikto netuší. Chcem sa ospravedlniť mojím priateľom, ktorým som to nepovedal. Stále som však tu a budem aj naďalej pracovať v rádiu a televízii. Ďakujem vám za všetky vaše správy," povedal moderátor.

Viac o téme: James Whale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu