Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z detskej herečky je už ŽENA: Sexi outfit a jej milenec... Wau!

Millie Bobby Brown Zobraziť galériu (8)
Millie Bobby Brown (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nešlo ju prehliadnuť! Millie Bobby Brown, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v obľúbenom seriáli Stranger Things, vhupla do sveta šoubiznisu ešte ako malé dievča. Dnes je z nej 18-ročná žena, ktorá má šarmu na rozdávanie. Potvrdila to pred pár dňami, keď sa objavila na červenom koberci. Vyzerala fantasticky a zaujal rozhodne aj mladík, ktorý jej robil spoločnosť

Millie Bobby Brown sa vo svojich 13 rokoch stala jedným z najmladších umelcov nominovaných na cenu Emmy. S pribúdajúcimi rokmi sa predviedla nielen ako herečka, ale tiež ako speváčka, modelka a pre niektorých je dokonca módnou ikonou.   

V zaujímavej kreácii sa predviedla aj pred pár dňami, keď zavítala na odovzdávanie cien BAFTA. Róba s rafinovanými detailami pochádza z dielne Louis Vuitton a brunetka v nej vyzerala fantasticky. 

Millie Bobby Brown už dávno nie je malým dievčatkom.
Zobraziť galériu (8)
Millie Bobby Brown už dávno nie je malým dievčatkom.  (Zdroj: SITA)

Spokojný úsmev na herečkinej tvári naznačoval, že sa jej darí aj v súkromí. Na červenom koberci jej robil spoločnosť jej symptický priateľ. Je ním Jake Bongiovi - syn slávneho amerického muzikanta a speváka Jona Bon Joviho. Dvojica tvorí pár od leta minulého roka a išlo o ich debut v spoločnosti. Čo poviete, pristane im to spolu?

Jake Bongiovi a Millie Bobby Brown tvoria krásny pár.
Zobraziť galériu (8)
Jake Bongiovi a Millie Bobby Brown tvoria krásny pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Millie Bobby BrownJake Bongiovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu