Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dedičstvo po Popelke Šafránkovej: 12 MILIÓNOV... Vdovec sa všetkého vzdal!

Josef Abrhám a Libuše Šafránková Zobraziť galériu (3)
Josef Abrhám a Libuše Šafránková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Už začiatkom februára české médiá informovali, že vdovec Josef Abrhám sa vzdal vily, v ktorej žil so svojou zosnulou manželkou Libušou Šafránkovou (†68). Celkovo mal majetok po milovanej herečke hodnotu vyše 12 miliónov korún (cca 480 tis. eur) a on si nenechal vôbec nič!

Ako informuje denník Aha!, notárka spoločný majetok manželov vyčíslila na niečo vyše 12 miliónov českých korún. Po herečke tu zostala pražská vila, dom v jej rodných Šlapaniciach aj nejaké pozemky a auto. 

Galéria: Libuška Šafránková

Už začiatkom februára týždenník Sedmička uviedol, že v katastri nehnuteľností došlo k zmene majiteľa pri vile, v ktorej známi manželia roky žili. Nehnuteľnosť bola prepísaná výlučne na Josefa Abrháma mladšieho.

Práve syn hereckej dvojice sa nakoniec stal majiteľom úplne všetkého majetku. Vdovec sa totiž pri dedičskom konaní všetkého vzdal v prospech svojho potomka, u ktorého od smrti Šafránkovej žije. Zdravotne na tom totiž nie je práve najlepšie. V posledných rokoch ho sužovali viaceré problémy, až skončil na vozíčku. 

Josef Abrhám
Zobraziť galériu (3)
Josef Abrhám  (Zdroj: profimedia.sk)

Josef Abrhám so synom
Zobraziť galériu (3)
Josef Abrhám so synom  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Libuše ŠafránkováJosef Abrhám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu