Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jennifer Aniston (52) pred kamerou celkom NAHÁ: Och, z toho dôvodu mrazí!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ostych musel ísť bokom! Jennifer Aniston je krásna žena, ktorá sa aj po 50-tke udržiava v skvelej kondícii. Zrejme aj vďaka tomu nemala problém počas nakrúcania seriálu The Morning Show zhodiť pred kamerami šatami a predviesť sa celkom nahá. Žiaľ, nešlo o nakrúcanie erotických scén...

The Morning Show je seriál, ktorý sa nakrúca od roku 2019 a teší sa značnej popularite. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje Jennifer Aniston, ktorá je pred kamerou moderátorkou rannej televíznej relácie. 

Jennifer Aniston (52) pred
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Apple TV+)

V poslednej časti druhej série sa moderátorka Alex Levy nakazí ochorením COVID-19. A priebeh jej ochorenia nie je vôbec ľahký. Zábery, na ktorých je Aniston nahá, ju totiž zachytávajú vo chvíli, keď ide do sprchy a vôbec nemá silu stáť. 

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aniston sa pred týždňom na sociálnych sieťach lúčila s celým tímom, ktorý sa na nakrúcaní seriálu The Morning Show podieľal. „Zatiaĺ dovidenia. Dokázali sme to. Dotiahli sme to cieľa a nemôžem byť viac hrdá na každého jedného z týchto výniočných hercova členov štábu. Bola to úžasná jazda,” napísala Jennifer. Pod jej príspevkom sa hromadia reakcie fanúšikov, ktorí dúfajú, že seriál sa bude aj naďalej nakrúcať a už čoskoro sa dočkajú tretej série. 

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu