Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Božská Jennifer Aniston zašla ku kaderníkovi: Pózovala s bradavkami V POZORE!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Provokuje, aj keď nechce! Hviezdna Jennifer Aniston (53) sa nedávno objavila u vyhľadávaného kaderníka Chrisa McMillana (56), ktorý jej okrem novej frizúry zhotovil aj poriadne odvážne zábery. Aha!

Jennifer Aniston patrí bezpochyby medzi najkrajšie ženy sveta. Herečka, ktorá sa preslávila úlohou Rachel Greenovej v legendárnom seriáli Priatelia, venuje svojmu zovňajšku veľa času a tak aj po 50-ke vyzerá stále úžasne.

O jej vlasy sa už desaťročia stará prominentný kaderník Chris McMillan, ktorý ju česal aj počas nakrúcania spomínaného seriálu Priatelia. Odvtedy je táto dvojica nerozlučná a Jennifer o svojom dvornom kaderníkovi hovorí len v superlatívoch. 

Vlasový stylista svojím posledným príspevkom na sociálnej sieti Instagram ukázal, že okrem účesov je schopný vytvoriť aj poriadne sexi fotky. Svoju slávnu klientku totiž počas ich stretnutia nafotil len v bikinách!

Jennifer s podobnými zábermi očividne problém nemá. Navyše, v komentároch ocenili tieto fotky aj fanúšikovia umelkyne. „Je absoútne perfektná a dokonalá," napísal jeden nich. „Zaľúbil som sa do tých fotiek," dodal ďalší. „Tie fotky sú úžasné. Jen na nich pôsobí ohromujúco," uzavrel komentujúci.

FOTO: Kliknutím na šípku vpravo sa vám zobrazí ďalšia fotografia. 

 

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu