Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vnuk známej českej herečky: Vyšiel z paneláku a STRIEĽAL!

Hana Brejchová Zobraziť galériu (3)
Hana Brejchová (Zdroj: FS Barrandov)

PRAHA - Sestra Jany Brejchovej je tiež bývalá herečka, ktorú si mnohí môžu pamätať z filmu Lásky jedné plavovlásky. Aktuálne ale všetkých zaujíma incident spojený s jej vnukom. Jaroslav totiž vystrelil na muža, ktorý patrí do rodiny životného partnera jeho matky.

Hana Brejchová už dlhšie nie je v kontakte so svojou dcérou Svetlanou. Tá žije v inej časti republiky s mužom, ktorého rodina ale najnovšie o Svetlane a jej synovi Jaroslavovi nebude chcieť ani počuť. 

Vnuk známej českej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FS Barrandov)

Jaroslav (17) mal totiž konflikt s mladým mužom (26) z rodiny svojej kvázi nevlastnej tety. „Medzi dvomi mužmi malo dôjsť k nebezpečnému vyhrážaniu. Vzhľadom k vyšetrovaniu ale nemôžeme viac povedať. V prípade nebol zatiaľ nikto obvinený,” uviedla policajná hovorkyňa Iva Kormošová. 

Roztržka dvoch mužov skončila postrelením toho staršieho z nich. „Ten chalan vyšiel na sídlisku von z paneláku so zbraňou a strelil ho zblízka od boku. Išlo síce len o plynovú pištoľ, ale keby ho trafil do citlivého miesta, tak to mohlo mať tragické následky,” povedala denníku Aha! očitá svedkyňa patriaca do rodiny postreleného. 

Nakoniec sa ale práve u neho objavila zásahovka a odviedla ho do cely predbežného zadržania. Príbuzní tvrdia, že Jaroslav ho krivo obvinil z toho, že po ňom hodil granát. „Nakoniec to skončilo tak, že postrelený je vo väzbe. On síce nie je žiadny svätec, ale že sa ten pladý Jaroslav dostane k zbrani a strieľa po ľuďoch, to nie je v poriadku. Tu zlyhala výchova a asi niečo na tom bude, keď tú Svetlanu v minulosti mama Brejchová zavrhla, pretože dala prednosť chlapovi pred vlastnými deťmi,” vyhlásila príbuzná postreleného. 

Keď český denník kontaktoval Hanu Brejchovú, o ničom nevedela. „A ani o tom nechcem nič počuť, toto nie je moja vec,” vyhlásila rázne. 

Vnuk známej českej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Marek Pátek / CNC / Profimedia)

Viac o téme: Hana Brejchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu