Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Shakira obeťou kuriózneho ÚTOKU: Napadli ju DIVIAKY... Ukradli kabelku, aj mobil!

Hviezdna Shakira na tento zážitok tak skoro nezabudne. Zobraziť galériu (6)
Hviezdna Shakira na tento zážitok tak skoro nezabudne. (Zdroj: Instagram Shakira)

BARCELONA - Kolumbijská speváčka Shakira sa pred pár dňami stala obeťou naozaj kuriózneho útoku. Podelila sa oň na sociálnej sieti Instagram. V parku v Barcelone ju a jej 8-ročného syna Milana totiž napadli diviaky. Ukradli jej kabelku aj s mobilom!

Na dvojicu vraj diviaky zaútočili počas prechádzky v parku v španielskej Barcelone, kde bývajú. Divé svine sa vraj na nich vyrútili nečakane, potom jej ukradli kabelku a utiekli s ňou do lesa. Speváčka sa bizarným príbehom podelila na sociálnej sieti Instagram, kde ukázala aj svoj zničený módny kúsok. 

Galéria: Shakira

„Pozrite sa, ako mi dva diviaky, ktoré na mňa v parku zaútočili, zničili kabelku... Zobrali moju kabelku, odniesli do lesa a v nej aj môj mobilný telefón,“ pokračovala svetová hviezda. „Zničili všetko.“ Potom vyzvala svojho syna Milana, ktorého má s futbalistom Gerardom Piquém. „Milan, povedz pravdu. Povedz, ako sa tvoja mama postavila diviakovi!“

V Španielsku majú v posledných rokoch s agresívnymi zvieratami čoraz väčšie problémy. Len v roku 2016 španielská polícia obdržala 1187 telefonátov o diviakoch, ktoré útočia na psy, ničia krmítka pre mačky, narážajú do áut, či narúšajú premávku. 

Takto Shakire zničili diviaky kabelku.
Zobraziť galériu (6)
Takto Shakire zničili diviaky kabelku.  (Zdroj: Instagram Shakira)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu