Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdna Shakira šokovala fanúšikov: Aha, je z nej iná žena!

Shakira Zobraziť galériu (13)
Shakira (Zdroj: SITA)

BARCELONA - Zatúžila po zmene! Speváčka Shakira (44) už roky patrí medzi hviezdy hudobnej scény. Okrem talentu ju fanúšikovia ospevujú aj pre jej atraktívny vzhľad. Kráska však v uplynulých dňoch prekvapila odvážnym experimentom, ktorý vyráža dych. Pozrite!

Speváčka Shakira oslávila začiatkom februára 44. narodeniny. V rovnaký deň, avšak o desať rokov neskôr, prišiel na svet jej manžel - futbalista Gerard Piqué, s ktorým má dvoch synov. Vekový rozdiel v prípade tejto dvojice  však vôbec nie je viditeľný. 

Galéria: Shakira je prirodzene pekná žena.

Speváčka sa udržiava v top forme a postavičkou hravo tromfne aj mnohé mladšie krásky. Súčasťou jej imidžu bola vždy aj blond hriva. V poslednom čase však umelkyňa volila hnedý odtieň vlasov. To je však nateraz minulosťou. Hviezdna Shakira totiž zatúžila po poriadne odvážnom exxperimente. 

Vlasy 44-ročnej krásky sú najnovšie ružové. Aktuálnymi fotkami sa pochválila na Instagrame a reakcie fanúšikov sú rôzne. „Wau! Tejto žene pristane všetko. Krásna si!” znie jedna z reakcií. Našli sa však aj takí, ktorým speváčkin nový účes akosi nesedí. „Dúfam, že toto je len dočasný výstrelok. Ako blondínka si sa mi páčila viac,” priznal istý fanúšik. Vy máte aký názor?

Shakira ako blondínka.
Zobraziť galériu (13)
Shakira ako blondínka.  (Zdroj: SITA/AP)

Shakira
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Shakira má aktuálne ružové vlasy.
Zobraziť galériu (13)
Shakira má aktuálne ružové vlasy.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu