Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

SMRŤ hviezdy z telenovely Divoký anjel: Pár dní pred narodeninami dostal COVID-19!

Hviezdy a fanúšikovia telenovely Divoký anjel oplakávajú smrť kolegu. Zobraziť galériu (5)
Hviezdy a fanúšikovia telenovely Divoký anjel oplakávajú smrť kolegu. (Zdroj: Getty Images)

BUENOS AIRES - Fanúšikovia smútia! Telenovela Divoký anjel sa tešila mimoriadnej diváckej priazni aj v našich končinách. Jej neodmysliteľnou súčasťou bol tiež záhradník Ramón, ktorého stvárnil argentínsky herec Gino Renni. Ten v nedeľu naposledy vydýchol v nemocnici, kde zvádzal boj s koronavírusom.

Gino Renni, rodák z Talianska, ktorý sa ako trojročný spolu s rodčmi presťahoval do Argentíny, bol úspešným spevákom, hercom a komikom. 7. júna mal 78. narodeniny. Avšak tie mali trpkú príchuť. Namiesto osláv totiž umelec skončil v nemocnici, kde ho deň pred tým kvôli obojstrannému zápalu pľúc hospiatalizovali...

Gino Renni stvárnil v telenovele Divoký anjel záhradníka Ramóna.
Zobraziť galériu (5)
Gino Renni stvárnil v telenovele Divoký anjel záhradníka Ramóna.  (Zdroj: Telefe)

Podĺa zverejených informácií sa Gino Renni nakazil koronavírusom . Ako informujú argentínske média, herec bol zaočkovaný dvoma dávkami čínskej vakcíny Sinopharm. Na twitteri to tiež sám spomínal. „Mám strach, som na dne a oslavujem úplne iné narodeniny,” napísal okrem iného vo svojom poslednom príspevku obľúbený herec.

K problémom s dýchaním a pľúcami sa neskôr vraj pridali aj komplikácie spôsobené baktériou, ktorá postihuje obličky. Kvôli nim podstupoval dialýzu.

V nedeľu, 1. augusta, však jeho fanúšikov zasiahli smutné správy. A to, že Gino zomrel. „Drahý Gino, človek, ktorý nepoznal zlo. Veľká štedrosť, úžasný spoločník a veĺký priateľ, o ktorom ľudia hovorili, že bol najvernejší zo všetkých. Odpočívaj v pokoji. Celému svetu budeš chýbať,” napísal na svojom Instagramovom profile Facundo Arana, ktorý si s Rennim zahral v telenovele Divoký anjel. Kolegu a priateľa na večnosť vyprevadila na svojom profile aj Natalia Oreiro. 

SMRŤ hviezdy z telenovely
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

SMRŤ hviezdy z telenovely
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Divoký anjelGino Renni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu