Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tragédia v Brne: Boxerista (29) UBIL KLADIVOM syna (†27) moderátorky z televízie!

Thai boxer Alain B. mal chladnokrvne zavraždiť syna známej moderátorky. Zobraziť galériu (5)
Thai boxer Alain B. mal chladnokrvne zavraždiť syna známej moderátorky. (Zdroj: Polícia ČR)

BRNO - Chladnokrvná vražda! Thai boxer Alain B. (29) podľa polície brutálne zavraždil len 27-ročného muža. Toho mal ubiť v odľahlej garáži v Brne. Ako informuje český Blesk, zavraždený bol synom televíznej moderátorky a čoskoro sa mal ženiť!

K vražde malo prísť v odľahlých garážach v Černovičkách v časti Brno-Slatina. Nevinný muž si práve vysával auto, keď k nemu zrejme pristúpil boxerista a ubil ho. Telo potom aj s autom zapálil. Tragédia sa stala ešte cez víkend a násilníka už chytila polícia. Pred mužmi zákona však istý čas unikal. 

Boxeristu Alaina B. polícia dlho naháňala.
Zobraziť galériu (5)
Boxeristu Alaina B. polícia dlho naháňala.  (Zdroj: Polícia ČR)

„Ukradol osobné autá a motocykel. Mimo majetkových sa ale dopustil aj násilných skutkov,“ vyjadril sa policajt Pavel Šváb. Násilník bol v tom čase pod vplyvom omamných látok a pri naháňačke porušil ešte najmenej päťkrát zákon. No polícia mu vraj obvinenie ešte stále neoznámila - vrah sa vraj stále nachádza vo veľmi zlom psychickom aj fyzickom stave. 

Na sociálnych sieťach sa zatiaľ hromadia slová smútku všetkých, ktorí zavraždeného mladíka poznali a tragédii nedokážu uveriť. „Ten chlapec za nič nemohol. Pre každého sa rozdal. Bol tak dobrý a stretne takú mr*ku,“ napísala na sociálnu sieť rozzúrená slečna, ktorá s obeťou chodila na základnú školu. Mladík má byť synom známej televíznej moderátorky, ktorá navyše v zime prišla aj o manžela. Smúti za ním však aj jeho snúbenica, s ktorou už v septembri plánoval svadbu.

Boxerista bol pod vplyvom omamných látok a pred mužmi zákona unikal.
Zobraziť galériu (5)
Boxerista bol pod vplyvom omamných látok a pred mužmi zákona unikal.  (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: VraždaBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu