Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra slávnej raperky má tri roky: MEGA luxusná oslava a darček za státisíce!

Raperka Cardi B vystrojila dcére rozprávkovú oslavu 3. narodenín. Zobraziť galériu (5)
Raperka Cardi B vystrojila dcére rozprávkovú oslavu 3. narodenín. (Zdroj: Instagram C.B.)

LOS ANGELES - Cez víkend sa konala azda najluxusnejšia oslava 3. narodenín. Známa americká raperka Cardi B (28) vystrojila okázalú detskú párty pre svoju dcérku Kulture Kiaru. Dievčatko si užilo oslavu hodnú princeznej a... Dostalo dary za státisíce!

VIDEO: Okázalá oslava 3. narodenín dcérky raperky Cardi B

MEGA luxusná oslava 3. narodenín dcéry raperky Cardi B (Zdroj: Instagram C.B.)

Známa americká raperka Cardi B cez víkend zorganizovala svojej dcérke okázalú oslavu 3. narodenín. Akcia sa konala v zábavnom parku American Dream Meadowlands v New Jersey a pokojne by sa dala nazvať mega luxusnou. Dievčatko dorazilo na miesto konania v koči ťahanom koňmi, na sebe malo oblečené ružové princeznovské šaty...

No tým to celé len začalo. V zábavnonm parku na ňu čakala mini zoo, skutočné rozprávkové princezné od Disneyho, obrovská torta s Popoluškou či stovky farebných balónov. Hostina bola tiež hodná drahej svadby. V tomto prípade sú však ďalšie slová úplne zbytočné... Pozrite si radšej fotky v našej FOTOgalérii nižšie. 

Galéria: Oslava 3. narodenín dcéry Cardi B

Čo však rozhodne stojí za zmienku, sú dary, ktoré dievčatko dostalo tri dni po spomínanej oslave. Raperka s partnerom raperom Offsetom totiž svojej malej nechali vyrobiť diamantové šperky v hodnote niekoľkých desiatok tisíc eur. A vzhľadom na to, ako trojročné dieťa na trblietavé darčeky zareagovalo, je zjavné, že bude milovníčkou luxusu rovnako, ako jej rodičia. 

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu