Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bolestná spoveď známeho komika: Otec ho v detstve dlhé roky sexuálne zneužíval!

Alan Davies Zobraziť galériu (2)
Alan Davies (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Otvoril svoju trinástu komnatu! Anglický herec, stand up komik a moderátor Alan Davies (55) nemá na obdobie dospievania najkrajšie spomienky. Smutné je, že sa o to pričinil práve jeho otec. O bolestnej traume z detstva prehovoril vo svojej knihe i pred televíznyymi kamerami.

„Trvalo mi veľmi dlho, kým som konečne našiel odvahu o tom hovoriť,” poznamenal počas uplynulého týždňa v šou Lorraine komik menom Alan Davies. Ten bol v období dospievania sexuálnou obeťou svojho vlastného otca. S bolestnými spomienkami sa zveril v knihe s názvom Just Ignore Him.  

Alan ako 6-ročný prišiel o svoju milovanú mamu, ktorá zomrela na leukémiu. Otec ho potom psychicky a sexuálne týral od jeho 8 do 13 rokov.  

„Dúfam, že moja kniha inšpiruje ľudí s podobným osudom, aby sa nebáli o svojich traumách hovoriť. Tajomstvá a hanba sú príšerné. A pre mnohých je náročné sa s tým vyrovnať. Niektorí ľudia za mnou prišli, sú medzi nimi aj známi jedinci a povedali mi, že si prešli niečim podobným,” uviedol známy komik. 

Alan Davies otvoril svoju 13. komnatu v knihe s názvom Just Ignore Him.
Zobraziť galériu (2)
Alan Davies otvoril svoju 13. komnatu v knihe s názvom Just Ignore Him.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Alan Davies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu