Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúci ROZCHOD v šoubiznise? Doma má bohyňu a on... TOTO nemyslí vážne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Plánovali svadbu, teraz riešia krízu! Počas uplynulého víkendu boli médiá plné správ o tom, že Jennifer Lopez (51) a jej snúbenec Alex Rodriguez (45) sa rozišli. Po mnohých dohadoch sa napokon ozvala samotná speváčka, ktorá rozchod poprela. Priznala ale, že to v ich vzťahu vôbec nie je ružové. Čo sa vlastne stalo?

Je úspešná, obľúbená, všestranne talentovaná, krásna a má telo ako bohyňa... Reč je o Jennifer Lopez, ktorá však v láske veľa šťastia nemá. Slávna umelkyňa má za sebou viacero nevydarených vzťahov. Zdalo sa, že po boku športovca menom Alex Rodriguez našla svoje šťastie.

Galéria: Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Nebyť pandémie, z dvojice by dnes už boli manželia. Svoj veľký deň sa však rozhodli už dvakrát presunúť. A je otázne, či ich ako nevestu a ženícha uvidíme. Ako totiž pred pár dňami vyšlo najavo, nad ich idylickým vzťahom sa začali objavovať prvé mračná. 

V médiách sa síce hovorilo o rozchode, avšak JLo napokon uviedla špekulácie na pravú mieru. „Napriek nejakým problémom sme stále spolu. Musíme v našom vzťahu na niektorých veciach ešte popracovať,” uviedla speváčka. 

Priatelia z jej okolia sa nazdávajú, že krízu sa im nepodarí prekonať. „Všetci vieme, že ona má na viac a toto si nezaslúži. Alexovi po týchto správach o nevere už viac nemôže veriť. Zároveň ju to celé strápňuje,” uviedol pre The Sun zdroj z jej okolia.

Športovec si mal údajne vymieňať erotické správy s britskou playmate Zoey Gregory a hviezdičkou z reality šou Madison LeCroy. „Áno, kontaktoval ma a písali sme si. Ale okrem toho tam nič iné nebolo. Nikdy sme sa nestretli,” uviedla blondínka. 

Jennifer a Alex trávili uplynulé týždne oddelene. Kráska sa momentálne nachádza v Dominikánskej republike, kde si plní pracovné povinnosti. Nakrúca tam film s názvom Shotgun Wedding. Jej snúbenec sa zdržiaval na Miami. V pondelok však nasadol do súkromného lietadla a vybral sa za svojou láskou. Nuž, uvidíme, či sa dvojici podarí partnerské problémy vyriešiť...

Viac o téme: Jennifer LopezAlex Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu