Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká moderátorka to natrela dovolenkujúcim celebritám: Majte trochu súdnosti!

Diana Kobzanová Zobraziť galériu (6)
Diana Kobzanová (Zdroj: Instagram DK)

MONTREAL - Už rok tu máme pandémiu a mnohí sa rozhodli aj v týchto neľahkých časoch vycestovať za luxusnou dovolenkou. Kým neporušujú žiadne nariadenia, je to úplne v poriadku. No ako upozorňuje bývalá česká misska a moderátorka Diana Kobzanová, zdieľať 350 fotiek denne na Instagrame vôbec nie je ohľaduplné.

Na dovolenke sú aj mnohé slovenské celebrity. Najväčšiu vlnu nevôle vyvolala Dominika Cibulková, ktorá sa predtým predbehla v poradí na očkovanie. 


Zaočkovaná Cibulková odletela na dovolenku: Slovákov ide trafiť šľak... Takto jej naložili!


Mnohí ľudia sa zhodli na tom, že ak už na Maldivy chcela ísť, mala tak po predchádzajúcom prešľape urobiť potichu a nechváliť sa denne na sieti Instagram. 

Práve neustále pózovanie a zverejňovanie snímok z exotiky naštvalo aj českú moderátorku Dianu Kobzanovú. Tá je aktuálne v Montreale, kde bežne žije väčšiu časť roka - jej partner Michael Frolík tam pôsobí ako hokejista a vychovávajú tam aj svoje dve deti. 

Česká moderátorka to natrela
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DK)

„Chápem ľudí, čo pred všetkým utiekli a "ubytovali" sa na pol roka na rôznych koncoch sveta. Áno, je to o tom, čo si kto finančne môže dovoliť. Bohužiaľ, niekto prostriedky nemá a je rád, že poplatí nevyhnutné veci a zostane mu na jedlo. V tejto situácii je veľa ľudí úplne v prdeli bez peňazí a bez nádeje, že niekedy začnú žiť normálne,” poukázala blondínka na problémy bežných ľudí. 

Ako dodala, úplne chápe tých, čo si to môžu dovoliť a rozhodli sa na pár dní vypadnúť. „Boha jeho, choďte, pokiaľ dodržíte testovanie, karantény... Choďte, nikto to asi nemôže zakázať ani teraz, keď veľa ľudí zbytočne odíde... Ale čo nepochopím, prečo musíte každý deň, zas a znova zdieľať 350 príspevkov a stories, po fľaške vína referovať, ako si močíte zadky v mori, žeriete krevety, zdieľate fotky bez rúšok s haštagmi freedom, fuck covif, fuck vlada, sme v tom s vami, nedáme sa, bude lepšie a podobné sračky,” rozhorčila sa Diana. 

Česká moderátorka to natrela
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DK)

Vo svojom príspevku sa ďalej pýtala, či je naozaj nutné takto okato v dnešnej dobe ukazovať, že na to dotyční majú. „Áno, každý žije svoj život podľa toho, ako si ho zariadil, zaslúžil, vybudoval... Ale prosím vás, sú ľudia, ktorí regulárne dnes nevedia, čo budú v piatok jesť. Preto vás prosím, buďte aspoň trochu súdni. Užite si dvoje dovolenky, ale majte trochu ohľad na tých, čo nonstop drú do krvi v nemocniciach, na tých, čo im umierajú blízki a na tých, čo nemajú pomaly dať čo na stôl. Tú svoju covidovú dovolenku a 10 druhov plaviek si predsa dokážete užiť aj bez potlesku a lajkov na sociálnych sieťach,” apelovala na známe tváre. 

A s jej názorom súhlasili aj ďalší - napríklad moderátor Libor Bouček, herečka Veronika Arichteva alebo producentka Olga Menzelová. „Lepšie by som to asi nenapísala,” pridala sa aj Silvia Kucherenko. 

Michael Frolík a Diana Kobzanová
Zobraziť galériu (6)
Michael Frolík a Diana Kobzanová  (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Diana Kobzanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu