Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Definitívny KONIEC slávneho páru: Kim Kardashian požiadala o rozvod s Kanyem Westom!

Kim Kardashianová podala žiadosť o rozvod s Kanyem Westom po takmer siedmich rokoch spoločného manželstva Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashianová podala žiadosť o rozvod s Kanyem Westom po takmer siedmich rokoch spoločného manželstva (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americká hviezda realitných šou Kim Kardashianová podala žiadosť o rozvod s rapperom Kanyem Westom po takmer siedmich rokoch spoločného manželstva. Informovala o tom v piatok tlačová agentúra AFP.

Žiadosťou o rozvod sa potvrdil rozchod partnerov, ktorý sa dostal na verejnosť v januári, keď americké médiá informovali, že celebritný pár žije oddelene a nachádza sa v poradnom procese týkajúcom sa "obvyklých problémov vo vzťahoch".

Ako býva Kim Karashian
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa stanice TMZ bolo odlúčenie "priateľské". Kardashianová (40) zároveň požiadala o spoločnú starostlivosť o štyri deti, ktoré s Westom vychováva. Pár, ktorý sa zosobášil na luxusnej svadbe v máji 2014 v Taliansku, už niekoľko uplynulých mesiacov čelil správam bulvárnych médií o svojom krachujúcom manželstve.

Kanye West, Kim Kardashan
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

West (43) pred časom oznámil, že má problémy s bipolárnou afektívnou poruchou. Vlani v júli oznámil tento magnát zábavného priemyslu, že hodlá kandidovať v amerických prezidentských voľbách. Pár má štyroch potomkov - sedemročnú dcéru North, päťročného syna Sainta, trojročnú dcéru Chicago a 21-mesačného syna Psalma.

Pre Westa je to prvý rozvod, pre Kardashianovú už tretí. Kardashianová sa preslávila realitným televíznym seriálom Kardashianky a ich rodina (2007), ktorý sledoval životy jej rodinných príslušníkov v Los Angeles.

Viac o téme: PodanieŽiadosťRozvod Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu