Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce obvinenia! Kanye podvádza Kim s týmto výstredným mužom

Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Bolo zrejme len otázkou času, kedy sa v médiách začne hovoriť o rozvode Kim Kardashian (40) a Kanyeho Westa (43), ktorí spolu majú štyri ratolestí. Vplyvný a slávny pár totiž už dlhšie čelí rôznym problémom. Aktuálne sa hovorí o šokujúcom dôvode rozvodu. Raper mal byť svojej krásnej manželke neverný s výstredným mužom. Aká je pravda?

Galéria: Kim Kardashian a Kanye West
Rozprávková svadba, luxus, prepych, dokonalá rodinka a dary, ktoré vyrážajú dych! Manželstvo Kim Kardashian a Kanyeho Westa vyzeralo byť jednoducho dokonalé. Spolu prekonali aj viacero škandálov a problémov. Všetko ale nasvedčuje tomu, že slávnej brunetke už s psychicky labilným manželom, ktorý odmieta liečbu, došla trpezlivosť. Ako sme vás na topkách informovali, Kim krátko pred Vianocami podala žiadosť o rozvod. 

KONIEC slávneho promi páru: Kim Kardashian a Kanye West sa rozvádzajú!

Dvojica k týmto dohadom zatiaľ nevydala žiadne oficiálne stanovisko. Ich vzťah, problémy a vzniknutú situáciu však mnohí s nadšením komentujú. Pozornosť si očividne chcela uchmatnúť aj istá Ava Louise, ktorá nedávno šokovala videom, na ktorom v lietadle oblízala záchodovú dosku.

 „Kanye sa dal dokopy s beauty guru menom Jeffree Star. Sú spolu už pár mesiacov,” tvrdí Ava. Šokujúcu klebetu má podľa vlastných slov od istého právnika a ako dôkaz uvádza to, že výstredný odborník na dekoratívnu kozmetiku si nedávno kúpil rozsiahlý ranč vo Wyomingu, kde raper Kanye West žije. 

35-ročný Jeffree Star si pozornosť spočiatku celkom užíval. Napokon sa rozhodol nahrať video, v ktorom sa k šokujúcim obvineniam vyjadril. V 23-minútovom monológu opisoval ako sa ráno zobudil a jeho mobil išiel vybuchnúť. Dohady o akomkoľvek vzťahu s Kanye Westom popiera. „Jeffree Star je single. A nikdy som nespal s Kanyem. Aktuálne nespávam s nikým,” uviedol výstredný mejkap artista. Všetky tieto klebety sa mu zdajú byť zábavné. Podľa vlastný slov preferuje skôr veľmi vysokých mužov. Nuž, Kim zrejme nie je veľmi do smiechu... A s Avou Louise, ktorá túto klebetu vypustila do sveta, sa vraj plánuje súdiť. 

Jeffree Star má byť milencom Kanye Westa. On napokon tieto klebety poprel.
Zobraziť galériu (9)
Jeffree Star má byť milencom Kanye Westa. On napokon tieto klebety poprel.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianKanye WestKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu