Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Havlová utiekla z kostola: Poslednú rozlúčku s legendárnou kolegyňou nezvládla!

Dagmar Havlová Zobraziť galériu (2)
Dagmar Havlová

PRAHA - Koncom januára zomrela herečka Hana Maciuchová (†75), známa okrem iného aj z Nemocnice na kraji města. Pohreb prebehol v úplnej tajnosti v rodinnom kruhu. Lenže včera sa ešte konala rozlúčková zádušná omša, kam si kolegyňu prišli uctiť mnohí umelci. Bývalá herečka a prvá dáma Českej republiky Dagmar Havlová však z kostola doslova utiekla.

Hane Maciuchovej sa stala osudnou rakovina, ktorá zaútočila už druhý raz. A tentoraz sa herečke boj o život už vyhrať nepodarilo. Príbuzní ju pochovali 1. februára len v rodinnom kruhu. 

Galéria: Hana Maciuchová

Včera, keď sme sa na Slovensku lúčili so zosnulým hercom Andym Hrycom, sa zas českí umelci na zádušnej omši poslednýkrát rozlúčili s Hanou Maciuchovou. Do kostola dorazili herci ako Simona Postlerová, Vlastimil Harapes, Václav Vydra, Libuše Švormová, Petr Kostka, Svatopluk Skopal, Jaroslav Satoranský, Carmen Mayerová, Vendula Kŕížová...

Medzi poslednými dorazila na omšu Dagmar Havlová. Lenže do konca ani nevydržala... Podľa denníka Aha! vybehla z kostola so slzami v očiach ešte pred ukončením obradu. Slzy jej stekali po tvári aj počas samotnej omše. Hana pre ňu totiž nebola len kolegyňou, ale aj blízkou kamarátkou. 

Havlová utiekla z kostola:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu