Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická smrť mladej hviezdy (†34): Chcela si spraviť fotku a... Slová frajerky trhajú srdce!

Sophie Xeon Zobraziť galériu (2)
Sophie Xeon (Zdroj: profimedia.sk)

ATÉNY - Zbytočná smrť! Aj tak by sa dala opísať tragédia, ktorá počas uplynulého víkendu otriasla viacerými hviezdami. Umelkyňa vystupujúca pod menom Sophie (†34) totiž náhle zomrela po páde zo strechy, kde si chcela spraviť fotku mesiaca v splne. Jej partnerka sa k smutnej udalosti vyjadrila na sociálnej siete Instagram i v médiách.

Škótska hudobníčka, skladateľka, DJ.ka a producentka Sophie Xeon sa okrem nominácie na Grammy mohla pýšiť spoluprácou a priateľstvom s nejednou hviezdou. Spomenúť možno Madonnu, Charli XCX, Sama Smitha, či Ritu Ora. 

Aj oni sa v týchto dňoch zaradili k tým, čo smútia nad náhlou smrťou umelkyne Sophie. Smutné správy o jej úmrtí potvrdil pre viaceré zahraničné médiá jej hovorca. „S hlbokým zármutkom musím potvrdiť, že hudobníčka a producentka Sophie zomrela v sobotu ráno o štvrtej hodine v Aténach, kde žila. Stalo sa to pri nehode,” uviedol. Podľa ďalších infromácií sa Sophie kochala pohľadom na mesiac, ktorý si chcela odfotiť.

Žial, nešťastne sa pošmykla a spadla do otvoreného priestoru v zadnej časti bytového bloku. Celá nehoda aj úmrtie umelkyne je v štádiu vyšetrovania. „Podarilo sa mi povedať jej, že ju milujem a aby bojovala. Bola celý môj život. Mali sme mať svadbu,” uviedla pre MailOnline priateľka mŕtvej umelkyne - Evita Manji. 

Sophie však na následky pádu zomrela. „Je to ako zobudiť sa zo sna. Môj život s tebou mi pripadal ako ten najkrajší sen. Dnes som stratila všetko. Cítim tvoju energiu všade okolo mňa i vo mne. Sprevádzaš ma aj naďalej a usiluješ sa ma upokojiť tak, ako so to vždy robila,” napísala na sociálnej sieti Instagram Evita a pridal aj pár spoločných záberov. 

„Sophie bola ozajstným anjelom a veľmi zvláštnym stvorením. Bola zvedavá, čo je tam vonku, vo vesmíre. Cítim, že je šťastná a vzrušená z toho, že preskúmala nepoznané. Teraz môže byť tým, kým chce... A je všetkým okolo nás,“ dodala nešťastná priateľka.

Viac o téme: Sophie Xeon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu