Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známa modelka v reklame: Hups, veď ona nemá gaťky!

Hailey Bieber je prirodzene pekná žena. Zobraziť galériu (8)
Hailey Bieber je prirodzene pekná žena. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zaujme každého! Haliey Bieber (24) už viackrát dokázala, že nepatrí medzi hanblivky. Napokon, ako modelka si musela zvyknúť na predvádzanie provokatívnych modelov, či odvážne pózovanie. Jedno také nedávno absolvovala aj pre módnu značku Versace. Pozrite, kráska na sebe vôbec nemala nohavičky.

Hailey Bieber, ktorú verejnosť pozná aj ako manželku speváka Justina Biebera, má na konte viacero úspešných spoluprác. Svoju krásnu tváričku a božské telo prepožičala napríklad aj značke Versace. V týchto dňoch zverejnila na Instagrame fotku z reklamnej kampane, ktorá medzi jej followermi vyvolala značný rozruch. 

Blondínka totiž na spomínanom zábere pózuje bez nohavičiek a intímne partie si zakrýva kabelkou. „Wau! Toto je sexi. Skvelý spôsob, ako zaujať nielen ženy, ale aj chlapov. Tú kabelku si musí všimnúť každý,” znie jeden z mnohých komentárov.   

Hailey je krásna žena, ktorú obdivujú mnohí fanúšikovia. Ona však má oči len pre svojho manžela - speváka Justina Biebera, s ktorým svoju lásku spečatili svadbou najskôr v roku 2018 počas súkromného obradu. Druhú veľkolepejšiu svadbu mali o pár mesiacov neskôr a zúčastnili sa jej mnohé hviezdy šoubiznisu. 

Hailey Bieber na reklamnom zábere pózuje bez nohavičiek.
Zobraziť galériu (8)
Hailey Bieber na reklamnom zábere pózuje bez nohavičiek.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu