Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je najdrahší zadok šoubiznisu: Pohľad naň nikdy neomrzí!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Je to skrátka bohyňa! Jennifer Lopez (51) je nielen talentovanou herečkou, speváčkou a tanečnicou, ale je tiež atraktívnou ženou, ktorá sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v top forme. Odmenou jej je telo hodné obdivu. Na Instagrame sa ním pochválila aj v týchto dňoch a mnohí nám zrejme dajú za pravdu, že jej zadok v šoubiznise jednoducho nemá konkurenciu!

Galéria: Jennifer Lopez je skrátka bohyňa.
Nie je tajomstvom, že celebrity majú rôzne časti svojho tela a tváre poistené na neuveriteľné sumy. Výnimkou nie je ani Jennifer Lopez. Tá má vraj svoj dokonalý zadok poistený až na 27 miliónov amerických dolárov.

A veru, pozadie slávnej divy je hodné miliónov. Aj v týchto dňoch zverejnila na Instagrame záber v bikinách, kde upriamuje pozornosť práve na túto časť svojho tela. Od followerov si doposiaľ vyslúžila viac ako 4 milióny srdiečok a množstvo ospevných komentárov. Viaceré prišli od jej nemenej slávnych kolegov a kolegýň. 

JLo si aktuálne užíva chvíle oddychu. Nezabúda na fanúšikov a už sa s nimi podelila o viaceré zábery v bikinách. A hoci kráska vystavuje svoje telo na obdiv pomerne často, treba dodať, že pohľad na jej dokonalé krivky nikdy nenudí. 

Jennifer Lopez vyzerá v bikinách jednoducho skvele.
Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez vyzerá v bikinách jednoducho skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer LopezJLo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu