Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci rozchod a nový milenec: Herečka zbalila o 10 rokov mladšíeho zajačika?!

Olivia Wilde Zobraziť galériu (12)
Olivia Wilde (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nový párik v šoubiznise! Aj takéto titulky sa v týchto dňoch objavujú v médiách v súvislosti s herečkou Oliviou Wilde (36) a spevákom menom Harry Styles (26). Dvojica si údajne padla do oka počas nakrúcania nového počinu. A ich vzťah má byť viac, než len kamarátsky.

Keď v novembri tohto roka vyšlo najavo, že Olivia Wilde a Jason Sudeikis sa začiatkom roka rozišli, v šoku zostali mnohí. A to nielen preto, že rozchod sa im podarilo tajiť tak dlho, ale tiež preto, že tvorili harmonickú dvojicu a majú spolu dve ratolesti. A aj keď svojho času plánovali svadbu, napokon prišiel rozchod. Podľa medializovaných infromácií sa Olivia a Jason rozišli v priateľskom duchu a naďalej skvele fungujú ako rodičia 6-ročného synčeka Otisa a o dva roky mladšej dcérky Daisy. 

Šokujúci rozchod obľúbeného páru: To snáď nie! Tajili to takmer rok

Olivia Wilde a Jason Sudeikis sa začiatkom roka rozišli.
Zobraziť galériu (12)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis sa začiatkom roka rozišli.  (Zdroj: SITA)

Dnes všetko nasvedčuje tomu, že v živote sympatickej herečky je nový muž. Olivia Wilde sa mala počas práce na filme Don´t Worry Darling zblížiť s 26-ročným spevákom menom Harry Styles, ktorý v počine tiež účinkuje. 

Že ich vzťah je viac ako len kamarátsky a pracovný dokazuje i to, že počas víkendu ich paparazzi nafotili ako ruka v ruke vykračujú na svadbu Harryho agenta. Dvojnásobnu maminu sa bulvárnym fotografom podarilo tiež viackrát nafotiť pred spevákovým domom. Nechajme sa prekvapiť, či a kedy svoj vzťah oficiálne priznajú. 

Harry Styles má byť novým milencom herečky Olivie Wilde.
Zobraziť galériu (12)
Harry Styles má byť novým milencom herečky Olivie Wilde.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Olivia WildeHarry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu