Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúci rozchod obľúbeného páru: To snáď nie! Tajili to takmer rok

Olivia Wilde a Jason Sudeikis sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis sa rozišli.

LOS ANGELES - Namiesto svadby rozchod! V šoubiznise sa nájde viacero ukážkových párov, ktoré žijú v harmonickom vzťahu dlhé roky. Zdalo sa, že sú pre seba stvorení aj herci Olivia Wilde (36) a Jason Sudeikis (45)... V týchto dňoch však vyšla najavo prekvapivá informácia. A to, že sa snúbenci začiatkom roka v tichosti rozišli.

Galéria: Olivia Wilde a Jason Sudeikis

Pandémia COVID-19 má negatívny dopad nielen čo sa zdravia týka. Výrazne ovplyvnila aj iné sféry nášho života. Aj spoločenské dianie bolo výrazne obmedzené. Slávnostné premiéry filmov, či rôzne prestížne podujatia museli byť jednoducho zrušené. Zrejme aj vďaka tomu sa obľúbenému hereckému páru podarilo utajiť rozchod. 

Reč je o Olivi Wilde a Jasonovi Sudeikisovi, ktorí svojho času dokonca plánovali svadbu. Ako ale vyšlo najavo, zásnuby odvolali a pár už viac netvoria. „Rozišli sa v priateľskom duchu. Stalo sa tak ešte začiatkom tohto roka. Ich vzťah sa zmenil na skvele fungujúcu rodičovskú dvojicu. Deti sú pre nich prioritou,” uviedol pre magazín People zdroj z ich okolia. 

Olivia Wilde a Jason Sudeikis začali spolu randiť v novembri 2011. Začiatkom roka 2013 požiadal herec svoju krásnu frajerku o ruku. Majú spolu 6-ročného syna Otisa a o dva roky mladšiu dcérku Daisy.

Obe herecké hviezdy už majú za sebou jedno nevydarené manželstvo. Olivia bola v rokoch 2003 - 2011 vydatá za Taliana menom Prince Tao Ruspoli, Jason bol od roku 2004 ženatý so scenáristkou Kay Connon. Po 4 rokoch sa rozviedli. 

Olivia Wilde a Jason Sudeikis už viac netvoria pár.
Zobraziť galériu (5)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis už viac netvoria pár.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu