Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna kráska riadne pribrala: Och, miery modelky sú fuč!

Tyra Banks v roku 2019 žiarila na titulke na Sports Illustrated Zobraziť galériu (9)
Tyra Banks v roku 2019 žiarila na titulke na Sports Illustrated (Zdroj: Sports Illustrated)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ju? Časy, keď sa Tyra Banks (46) pýšila skvelou figúrou, sú minulosťou. Slávna modelka sa ešte v roku 2019 pretŕčala na titulke Sports Illustrated v bikinách, avšak v uplynulých mesiacoch výrazne pribrala. Zábery bulvárnych fotografov sú toho dôkazom!

Galéria: Tyra Banks je už modelkou na dôchodku.

Odriekanie nezdravých jedál, praviedlný pohyb a občas aj poriadna drina v posilňovni sú pre mnohé celebrtiné krásky už samozrejmosťou. Zdá sa však, že Tyra Banks sa príliš nemieni obmedzovať. Už v minulosti priznala, že jej skrátka chutí. „Jedlo je pre mňa jednou z najdôležitejších vecí. Nechcem sa ho vzdať a nechcem ani meniť svoje návyky,” uviedla na jar v rozhovore pre magazín Harper´s Bazaar slávna kráska. 

Tyra sa vtedy priznala, že v priebehu roka sa jej váha posunula nahor asi o 11 kg. Pri pohľade na jej aktuálne fotky to vyzerá tak, že zbaviť sa ich nemieni. Dokonca pôsobí dojmom, že ešte čo-to pribrala.

Bulvárnym fotografom sa ju počas uplynulého týždňa podarilo stretnúť v uliciach. Na sebe mala voľné športové oblečenie. Zaujímavé je, že ju vôbec spoznali. Krásku z prehliadkových mól a titulných stránok totiž vôbec nepripomínala. 

Takto vyzerá Tyra Banks v súčasnosti.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Tyra Banks v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tyra Banks vhupla do sveta šoubiznisu ako 15-ročná. Okrem úspechov v modelingu sa môže pochváliť aj pôsobením pred kamerami. Okrem účinkovania vo viacerých filmoch a seriáloch si zahrala ja v niekoľkých klipoch. Spomenúť možno aj rôzne televízne projekty, vrátane šou Amerika hľadá modelku, či America´s Got Talent. 

Viac o téme: Tyra Banks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu