Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľmi ŽALOSTNÝ POHĽAD na bývalú modelku: Och, táto zanedbaná a nevkusná ženská nemôže byť ona!

Tyra Banks kedysi. Zobraziť galériu (8)
Tyra Banks kedysi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zázrak, že ju vôbec spoznali! Tyra Banks (48) patrila svojho času medzi najslávnejšie topmodelky. A hoci mnohé hviezdy modelingu sa aj s pribúdajúcimi rokmi držia v skvelej kondícii a hravo tromfnú aj mladšie krásky, ona sa v poslednom čase akosi opustila... Pri pohľade na jej aktuálne zábery by ste ani nepovedali, že pozeráte na niekdajšiu hviezdu!

Kam sa podel všetok jej sexepíl?! Tyra Banks sa v posledných rokoch prezentuje ako zástankyňa pozitívneho vnímania ženského tela. Vykašľala sa na prehnané diéty a rozhodla sa v stravovaní neobmedzovať. „Jedlo je pre mňa jednou z najdôležitejších vecí. Nechcem sa ho vzdať a nechcem ani meniť svoje návyky,” uviedla v jednom z rozhovorov kráska. Výsledok je ten, že výraznejšie pribrala. 

Tyra Banks kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Tyra Banks kedysi.  (Zdroj: SITA)

Ručička na váhe však nie je to jediné, čo Tyra vôbec nerieši. Bývalá superhviezda totiž pôsobí dojmom, že sa vykašľala aj na zrkadlo, šminky a úplne stratila módny vkus. Paparazzom sa ju totiž nedávno podarilo nafotiť v uliciach. Doobliekaná v maskáčových kúskoch, s nenalíčenou tvárou a nie príliš lichotivým účesom mala od hviezdy z červeného koberca poriadne ďaleko...

Tyra Banks na aktuálnych záberoch.
Zobraziť galériu (8)
Tyra Banks na aktuálnych záberoch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tyra Banks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu