Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra slávnej herečky zverejnila rodinné FOTO: Hviezdna mama len v spodnej bielizni!

Demi Moore so svojou najstaršou dcérou Rumer. Zobraziť galériu (11)
Demi Moore so svojou najstaršou dcérou Rumer. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia neskrýali nadšenie! Demi Moore oslávila v týchto dňoch 58. narodeniny. Jej najstaršia dcéra Rumer (32) pri tej príležitosti zverejnila sériu fotografií z rodinného albumu. Najviac rozruchu samozrejme vyvolala fotka, na ktorej jej hviezdna mama pózuje polonahá.

„Mama, krásne narodeniny! Cítim sa tak vďačná, že môžem žiť svoj život s tebou. Si tá najviac drsná, uletená a bláznivá bojovníčka škorpiónka, akú poznám. Milujem ťa,” napísala k vybraným záberom sympatická Rumer, ktorá je herečkinou najstaršou dcérou. Okrem nej má ešte dve dcéry - Scout a Tallulah. Ich otcom je herečkin exmanžel Bruce Willis. 

Podobne, ako mnohé deti slávnych osobností, i ony sa museli vysporiadať s mnohými neľahkými situáciámi. Istý čas dokonca so svojou hviezdnou matkou nekomunikovali a ich vzťahy boli veľmi napäté. 

Po všetkých problémoch si však k sebe našli cestu. A dobre dokonca vychádzajú aj exmanželia Demi a Bruce, ktorí boli spolu s dcérami v apríli v domácej karanténe.

Rumer dala na Instagram viacero záberov, na ktorých pózuje práve so svojou slávnou mamou. Najviac komentárov a diskusii sa týkalo práve fotky, ktorá vznikla počas nakrúcania filmu Striptíz. 

Táto fotka vyvolala medzi followermi Rumer Willis najviac rozruchu.
Zobraziť galériu (11)
Táto fotka vyvolala medzi followermi Rumer Willis najviac rozruchu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu