Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka POBÚRILA VEREJNOSŤ: Za všetko môže FOTO s jej chlpatým miláčikom!

Demi Moore so svojimi miláčikmi. Zobraziť galériu (8)
Demi Moore so svojimi miláčikmi. (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Platia pre ňu iné pravidlá, než pre bežných smrteľníkov? Slávna herečka Demi Moore (59) poriadne nahnevala niektorých jedincov. Dôvodom sú zábery s jej štvornohým miláčikom, ktorého si nedávno zaobstarala. Pozrite sa, kam sa s ním dotrepala!

Nedávno sme vás na topkách informovali, že herečka Demi Moore je šťastne zamilovaná. Mladší milenec, ktorým je Daniel Humm zo Švajčiarska, však nie je jedinou novinkou v jej živote...

Demi patrí medzi celebrity, ktoré sú dosť aktívne na sociálnych sieťach. Na Instagrame má takmer 3 milióny followerov. Tým sa nedávno zverila, že má nového domáceho miláčika. Psík dostal meno Pilaf a slávna tmavovláska sa od neho očividne nepohne ani na krok. Nedávno ho napríklad zobrala na turnaj French Open. 

Chpláča však tmavovláska zobrala aj na návštevu slávneho múzea - Louvra, kde ho s nadšením zvečnila napríklad pri obraze legendárnej Mona Lisy od da Vinciho. Niektorým z followerov prišli tieto zábery rozkošné. Avšak množstvo jedincov zostalo pobúrených. 

„Niečo mi ušlo? Nevedel som, že psy už majú povolený vstup do múzea,” znie jedna z mnoých nahnevaných reakcií. „Niektoré celebrity si o sebe myslia, že majú dovolené všetko a môžu robiť čokoľvek,” pridal sa ďalší. 

Vstup na takéto miesta je umožnený vodiacim psom, ktoré asistuju znevýhodnéným návštevníkom. Pri pohľade na maličku čivavu je však hádam každému jasné, že toto nebude ten prípad...

 

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu