Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávny pár sa zasnúbil: Slová pod fotkou zo zásnub sú za 100 bodov!

Gwen Stefani a Blake Shelton Zobraziť galériu (8)
Gwen Stefani a Blake Shelton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásna novinka! Blake Shelton (44) a Gwen Stefani (51) tvoria zamilovaný pár päť rokov. V týchto dňoch sa americký spevák country a kouč zo šou The Voice odhodlal k veľkej zmene. Svoju lásku totiž požiadal o ruku. A nechýbalo ani romantické vyznanie lásky.

Rok 2020 je poznačený pandémiou COVID-19 a mnohí jedinci naň vôbec nebudú spomínať v dobrom. V živote niektorých jedicov však v priebehu uplynulých mesiacov došlo k radostnej udalosti. Aj medzi celebritami je dosť takých, ktoré si našli lásku, mali svadbu, otehotneli, či sa im narodilo dieťatko. 

K šťastlivcom patria aj Gwen Stefani a Blake Shelton, ktorí sa svoj 5-ročný vzťah rozhodli posunúť na ďalšiu úroveň. Blake pokľakol pred svoju milú s prsteňom a požiadal ju o ruku. „Gwen, ďakujem, že si zachránila môj rok 2020... A aj zvyšok môjho života. Milujem ťa. Počul som od nej ÁNO,” napísal k spoločnej momentke z čarovného okamihu Shelton. 

Nadšené ženy sa zhodli v tom, že hudobník a spevák je veľký romantik. „Tieto slová by potešili každú ženu. Ste nádherný pár! Veľa porozumenia a lásky vám prajem,” znie jedna z mnohých reakcií.

Obaja snúbenci majú za sebou už jedno nevydarené manželstvo. Blake Shelton bol ženatý s country speváčkou Mirandou Lambert, v roku 2015 sa po 4 rokoch rozviedli. V tom istom roku podala žiadosť o rozvod aj Gwen. Jej manželom bol hudobník Gavin Rossdale, s ktorým má troch synov. 

Gwen Stefani a Blake Shelton sa zasnúbili.
Zobraziť galériu (8)
Gwen Stefani a Blake Shelton sa zasnúbili.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwen StefaniBlake Shelton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu