Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa speváčka pustila fotografov pod sukňu: Nuda? Nehrozí!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (9)
Gwen Stefani (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ups! Hoci má Gwen Stefani na krku 50-tku, stále je to poriadna sexica, ktorá sa okrem peknej tváričky môže popýšiť štíhlymi krivkami. Vďaka tomu si smelo oblieka provokatívne outfity, výstrihy, či krátke šaty. Pred pár dňami ju však krátka sukňa zradila, keď vystupovala z auta. Čo čert nechcel, asistovali jej pri tom paparazzi, ktorým sa podarilo dostať tejto hviezdnej kráske pod sukňu. Čo tam skrýva?

Gwen Stefani má už zopár rokov imidž, ktorému je stále verná. Typické sú pre ňu peroxidová hriva, výraznejšie líčenie a červený rúž. Aj čo sa outfitov týka, tak známa umelkyňa preferuje skôr pestré a originálne kúsky. 

Pri pohľade na aktuálne paparazzi zábery je zrejme, že Gwen nemá rada všednosť a nudu ani pri výbere spodnej bielizne. Keď totiž známa umelkyňa nedávno vystupovala z auta, bola nepozorná a bulvárnym fotografom nechtiac ukázala vzorované nohavičky.

Hoci je sexi speváčka idolom pre mnohýh mužov, ona má oči len pre jedného. Gwen je už zhruba tri roky zamilovaná do kolegu zo šou The Voice Blakea Shletona, s ktorým tvoria ozaj veľmi sympatický pár. Vy súhlasíte?

Gwen Stefani pustila paparazzov pod sukňu a nechtiac im ukázala vzorované nohavičky.
Zobraziť galériu (9)
Gwen Stefani pustila paparazzov pod sukňu a nechtiac im ukázala vzorované nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gwen Stefani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu