Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášová a Larry King: Bozky a spoločná noc na hoteli!

Adela a Larry po spoločne Zobraziť galériu (3)
Adela a Larry po spoločne "strávenej noci". Moderátorka odetá len v osuške obdarovala kolegu bozkom.

BRATISLAVA - Ako milenci! V dnešnej Adela Show sa objaví aj svetoznámy Larry King (77). Ako sa budú môcť diváci presvedčiť, moderátor pri príprave relácie dokázal, že nie je žiadny suchár. S Adelou Banášovou (30) si strihli scénku, akoby spolu prežili vášnivú noc na hotelovej izbe.

Nemohla si ho nechať ujsť. Návšteva Larryho Kinga na Slovensku nenechala chladnou ani Adelu Banášovú. Tá prehovorila svojho svetoznámeho kolegu na účinkovanie v jej Adela Show. A sedemnásobný ženáč štíhlej blondínke neodolal!

Dokonca si s chuťou zahral v scénke, v ktorej Banášová predstavuje jeho milenku. „Som Larry King. Jeden z najlepších momentov z môjho výletu na Slovensko bola včerajšia noc s Adelou,” hovorí moderátor, kým Bratislavčanka vychádza z kúpeľne len v osuške a so zubnou kefkou v ústach.

„Aká nádherná noc to bola s Adelou,” povzdychol si moderátor, za čo mu dala blondínka pusu. Topky.sk od Banášovej zisťovali, ako sa jej podarilo nahovoriť Larryho na nakrútenie takéhoto videa. „Robili sme spolu rozhovor a prebehlo to veľmi fajn, čiže potom bol ochotný absolvovať tento úletík. Bol veľmi ľudský a sympatický,” prezradila nám blondínka.

Čo si Larry King myslí o svojej mladej kolegyni a akú budúcnosť jej veští? To uvidíte dnes večer v Adela Show.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu