Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová milenka fešáka z Beverly Hills 90210: Celá potetovaná... Aj TAM DOLE!

Brian Austin Green a Tina Louise Zobraziť galériu (12)
Brian Austin Green a Tina Louise (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Nezaháľa! Brian Austin Green (46) len nedávno priznal, že ho manželka Meghan Fox (34) opustila. Po boku herca známeho zo seriálu Beverly Hills 90210 sa istý čas objavovala škandalózna Courtney Stodden (25), pred pár dňami ho však paparazzi viackrát zvečnili v spoločnosti modelky Tiny Louise (38). Pozrite si, čo tá sexica skrýva pod šatami!

Brian Austin Green bol svojho času idolom mnohých dievčat. Nečudo, účinkoval v seriáli Beverly Hills 90210, ktorý sa tešil veľkej obľube. V roku 2010 sa oženil s krásnou Meghan Fox, s ktorou má troch synov. Nedávno sme vás na topkách informovali, že ich vzťah je už minulosťou.

Slávna sexica sa rozvádza: Fešného manžela vymenila za tohto plejboja!

Meghan sa zamilovala do rapera menom Machine Gun Kelly A zdá sa, že ani Brianova posteľ nezýva prázdnotou. Po romániku s Courtney Stodden zrejme zbalil austrálsku modelku Tinu Louise. Paparazzi ich už viackrát nafotili spolu v uliciach.

Tina má sexi krvky, ktoré veľmi rada vystavuje na obdiv. Zároveň obľubuje výrazné tetovania. Nimi má dokonca ozdobenú aj oblasť intímnych partií(FOTO nájdete TU!). Nechajme sa prekvapiť, ako dlho bude trvať tento vzťah...

Brian Austin Green so svojou novou milenkou.
Zobraziť galériu (12)
Brian Austin Green so svojou novou milenkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brian Austin GreenTina Louise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu