Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezda Beverly Hills 90210 BOJUJE o ŽIVOT: Zápal mozgových blán... Je v KÓME!

Denise Dowse
Denise Dowse (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Populárna herečka Denise Dowse (64), ktorá sa preslávila predovšetkým účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210, bojuje o život. Dôvodom je zápal mozgových blán, kvôli ktorému následne upadla do kómy. Jej sestra prosí blízkych, aby sa za ňu v týchto ťažkých časoch modlili.

Americká herečka momentálne bojuje o svoj život. Zápal mozgových blán totiž spôsobil, že Denise upadla do kómy. Jej stav je veľmi vážny, o čom informovala jej sestra Tracey na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Ako väčšina z vás vie, moje príspevky boli vždy pozitívne a snažila som sa nimi podporovať. Snažím sa podporovať tých, ktorí to potrebujú. Ako ste si mohli všimnúť, svoje súkromie si strážim. Takže táto chvíľa je pre mňa o to ťažšia," začala jej sestra.

„Prosím vás, aby ste v tejto chvíli smerovali vaše myšlienky a modlitby mojej sestre Denise. Tá je momentálne v kóme, do ktorej upadla kvôli zápalu mozgových blán. Doktori nateraz nevedia, kedy sa preberie. Je to úžasná herečka a režisérka, ktorá má pred sebou ešte veľa rokov. Srdečne ocením všetky myšlienky, modlitby a podporu " doplnila Tracey.

V komentároch pod príspevkom herečke venovali pekné slová nielen fanúšikovia, ale aj jej herecká kolegyňa Trace Ellis Ross (49). Tá napísala: „Prajem si, aby ti vesmír poslal všetku energiu, ktorú má a aby si sa uzdravila. Posielam ti modlitby a veľa lásky. Si úžasná žena, ktorá vliala radosť veľa ľuďom," komentovala Trace.

Denise Dowse sa preslávila ako herečka v seriáli Beverly Hills 90210, kde si zahrala postavu Yvonne Teasley. Ďalej sa predstavila v seriáloch The Guardian, Insecure, Akty X, Kosti, Dr. House, Monk alebo Krok za krokom.

Viac o téme: Denise Dowse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu