Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miley Cyrus skoncovala s drogami aj alkoholom: Máme to v rodine... závislosti aj psychické problémy!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (3)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Konečne je čistá! Miley Cyrus je rebelka, ktorá ale po operácii hlasiviek prehodnotila svoj životný štýl. V rozhovore o triezvosti prezradila, aké traumy si so sebou nesú jej rodičia.

Miley Cyrus sa v utorok objavila v podcaste The Big Ticket magazínu Variety. Tam prezradila, že v novembri absolvovala operáciu hlasiviek, ktorá bola odrazovým mostíkom pre jej život bez alkoholu a drog. 

Galéria: Miley Cyrus

„Posledných 6 mesiacov som čistá. Na začiatku to bolo len o tej operácii... Ale potom som veľa rozmýšľala o svojej mame,” povedala Miley, ktorá netají, že jej rodičia su fajčiarmi marihuany. „Moja mama bola adoptovaná a ja som zdedila niektoré jej pocity, pocity opustenosti a potreby dokázať, že ste chcená a hodnotná,” prezradila akúsi rodinnú traumu. 

Miley Cyrus s rodičmi
Zobraziť galériu (3)
Miley Cyrus s rodičmi  (Zdroj: SITA)

A podobne zložité to mal aj jej otec. „Otcovi rodičia sa rozviedli, keď mal tri roky, takže sa vychoval sám. Zaoberala som sa rodinnou históriou, ktorá bola plná závislostí a mentálnych problémov. Takže som si to prešla a pýtala som sa – Prečo som taká, aká som? Pochopením minulosti rozumieme prítomnosti a vidíme budúcnosť oveľa jasnejšie. Myslím si, že terapia je skvelá,” uviedla speváčka. 

Jeden z problémov vidí aj v tom, že mladí ľudia, ktorí neholdujú alkoholu a mäkkým drogám sú považovaní za nudných, za tých, s ktorými nie je žiadna sranda. „Ja na tom milujem, že sa vždy zobúdzam v 100%-nom stave. Nechcem sa zobúdzať s pocitom, že som úplne grogy. Chcem sa zobudiť s pocitom, že som pripravená na ďalší deň,” vyhlásila Miley. 

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu