Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z kedysi vulgárnej Miley Cyrus je tridsiatnička: Vyzerá úžasne a... Miluje tohto mladšieho vlasáča!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

MALIBU - Je z nej krásna žena! Časy, keď sa Miley Cyrus prezentovala nevkusným a vulgárnym spôsobom sú NAŠŤASTIE minulosťou. Slávna speváčka v týchto dňoch oslávila 30. narodeniny a... Po boku mladšieho bubeníka priam žiari.

Miley Cyrus patrí medzi hviezdy, ktoré netreba veľmi predstavovať. Do vôd šoubiznisu vplávala ako tínedžerka, keď získala popularitu po celom svete ako Hannah Montana. Potom však prišiel zvrat a blondínka sa silou-mocou usilovala dokázať, že je z nej už dospelá žena. 

Z kedysi vulgárnej Miley
Zobraziť galériu (8)

Samozrejmosťou sa pre ňu stali odhalené outfity, vulgárne pózy a fotky, ktorými neraz verejnosti vyrazila dych. Koncom roka 2018 všetkých šokovala tajnou svadbou s Liamom Hemsworthom, po boku ktorého sa akoby znormalizovala. Avšak ani nie rok na to sa dvojica rozviedla. 

Miley potom experimentovala vo vzťahu so ženou a útechu hľadala v náručí Kaitlynn Carter. Tú neskôr vymenila za austrálskeho speváka menom Cody Simpson. Ale ani on však nebol tým pravým...

FOTO: Z Miley Cyrus je krásna žena. 

Aktuálne tvorí speváčka pár s bubeníkom menom Maxx Morando, ktorý je od nej o 6 rokov mladší. Spoločne si v nedeľu vyšli na brunch, keď na nich natrafili paparazzi. Podľa medializovných informácií sú spolu zrejme od septembra minulého roka. 

Z kedysi vulgárnej Miley
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu