Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráska z česko-slovenskej Miss: Vyhrala s jednotkami a teraz... Ďalšie silikóny v šoubiznise!

Karolína Kokešová Zobraziť galériu (9)
Karolína Kokešová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Na minuloročnom česko-slovenskom finále súťaže krásy zabodovala aj Karolína Kokešová (24), ktorá sa stala víťazkou pre internetových hlasujúcich. Neskôr v Mexiku dokonca vyhral svetovú súťaž Miss Global. A teraz sa rozhodla svoj vzhľad vylepšiť novými prsiami.

Minulý rok sa spojila súťaž Miss Universe s českou Miss a konal sa spoločný galavečer. Jeden z menších titulov sa ušiel aj Karolíne Kokešovej, ktorá nepatrila k ženám s neprehliadnuteľnými ženskými zbraňami. 

Najnovšie sa však rozhodla prírode trochu pomôcť a ľahla si pod nôž. „Mám takú správičku – po dlhom zvažovaní som sa rozhodla, že si nechám urobiť nové prsia,” prihovorila sa svojim fanúšikom na Instagrame. Kráska sa však drží pri zemi a nerozkázala si žiadne mega vnady. „Nečakajte ale žiadne obrie rozmery, plánujem niečo prirodzené,” prezradila pred operáciou s tým, že si vybrala silikóny s objemom 250 mililitrov.

Kráska z česko-slovenskej Miss:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram KK)

Karolína netajila, že jej nebolo všetko jedno. Je síce z lekárskej rodiny, no označuje sa za čiernu ovcu – pri pohľade na krv jej totiž býva zle. A tak boli pre ňu predoperačné vyšetrenia riadnou skúškou. Operácia však dopadla dobre. „Prechádzka ružovou záhradou to teda nie je, ale všetko bude za chvíľu v poriadku a už sa teším,” uviedla na Instagrame po zákroku. 

 

Viac o téme: Karolína Kokešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu