Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladá modelka vie potešiť fanúšikov: Čo deň, to sexi FOTO!

Lottie Moss Zobraziť galériu (6)
Lottie Moss (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Prídu na si na svoje! Lottie Moss (22) zrejme slávou netromfne svoju nevlastnú sestru Kate Moss (46), ale i tak sa teší celkom slušnej popularite. Na instagrame má zhruba 300 tisíc followerov, ktorých pravidelne zásobuje sexi fotkami. Urobila tak aj v týchto a chlapi neskrývajú nadšenie!

Kate Moss patrí k hviezdam, ktoré netreba nikomu predstavovať. Rodáčka z Veľkej Británie patrila svojho času medzi modelingovú elitu. V jej šľapajách sa rozhodla kráčať i jej nevlastná sestra Lottie. Tú pravidelní čitatelia topiek zrejme dobre poznajú. Jej nevinne pôsobiacu tváričku, hriešne krivky a odvahu sme ospevovali už neraz. 

Galéria: Lottie Moss rada provokuje sexi fotkami.
Zaujať sa jej podarilo aj v týchto dňoch. Na instagrame totiž zverejnila provoktívne zábery, ktorými nepochybne spríjemnila náladu svojim mužským priaznivcom. 

Lottie Moss vie ako potešiť svojich priaznivcov.
Zobraziť galériu (6)
Lottie Moss vie ako potešiť svojich priaznivcov.  (Zdroj: Instagram)

Hoci ju mnohí porovnávajú s jej slávnejšou sestrou, ona z toho nie je príliš nadšená. „Ja mám svoje zameranie, ona svoje. Milujem modeling, ale je tu tiež veľa iných možností. Chcem sa venovať viacerým činnostiam. Rada by som robila hudbu alebo účinkovala v televízii alebo nejakom filme,” uviedla v nedávnom rozhovore sexica. Čo myslíte, podarí sa jej to?    

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu