Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Niekdajšia modelka sa pochválila tetovaním: Všimol si ho niekto? Pred objektívom totiž pretŕčala aj zadok

Lottie Moss Zobraziť galériu (9)
Lottie Moss (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nevlastná sestra svetoznámej modelky Kate Moss (48) - Lottie (24) sa teší stále väčšej obľube a jej fanúšikovská základňa naberá na sile každým dňom. Pri fotkách, aké zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa ani nie je čomu čudovať.

Lottie Moss sa pokúšala preraziť v rovnakom odvetví, ako jej slávna sestra. Jej kariéra v modelingu bola celkom úspešná, keďže sa objavila v reklamách pre značku Calvin Klein a takisto sa objavila aj na obálke prestížneho magazínu Vogue.

Minulý rok sa však rozhodla, že svoju pozornosť presunie na platformu OnlyFans. Tam ponúka svoje pikantné fotky ľuďom, ktorí sú ochotní za ne zaplatiť. Podľa jej slov jej táto platforma ponúka oveľa väčší priestor tvoriť svoj vlastný obsah.

Lottie však nezabúda ani na svojich fanúšikov na sociálnych sieťach. Na svojom profile na Instagrame dnes napríklad zverejnila fotku jej nového tetovania, ktoré si nechala spraviť na dolnej časti chrbta.

Lottie Moss a jej nové tetovanie
Zobraziť galériu (9)
Lottie Moss a jej nové tetovanie  (Zdroj: Instagram)

Fanúšikovia, ktorých má len na spomínanom Instagrame viac ako 540-tisíc, tak určite sklamaní nezostali. Samotnej Lottie sa tetovanie zjavne páči, keďže k fotke pridala aj popis, v ktorom toto dielo označila slovom roztomilé.

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu