Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávnu krásku nafotili v plavkách: Telo modelky je fuč!

Kate Moss Zobraziť galériu (12)
Kate Moss (Zdroj: SITA)

IBIZA - Už to nie je to, čo bývalo! Kate Moss (46) zanechala vo svete modelingu nezmazateľnú stopu. Svojho času patrila medzi najlepšie zarábajúce modelky a svoje miesto mala dokonca aj medzi stovkou najvplyvnejších ľudí sveta. A aj keď je blondínka s pribúdajúcimi rokmi stále krásna, postavou už veru neohúri...

Časy, keď sa Kate Moss pýšila výstavnou figúrou, sú minulosťou. Krásna Angičanka očividne nepatrí medzi hviezdy, ktoré naplno vyznávajú zdravé stravovanie a pravidelné cvičenie. Dôkazom sú aktuálne paparazzi zábery, ktoré sa bulvárnym fotografom podarilo spraviť počas jej aktuálnej dovolenky. 

Tú trávi Kate na Ibize. Spoločnosť jej robí dcéra Lila Grace, ktorá už má za sebou pár modelingových skúseností, a partner Nikolai van Bismarck, s ktorým tvorí pár od roku 2015. Dvojica si výborne rozumie aj napriek 13-ročnému vekovému rozdielu.  

Slávna modelka si oddych na luxusnej jachte užíva plnými dúškami. Svoje telo vystavila slnečným lúčom oblečená v čiernych dvojdielnych plavkách. Pri pohľade na zábery nám však zrejme aj vy dáte za pravdu, že v porovnaní s niektorými celebritnými rovesníčkami Kate Moss príliš neohúri.

Takto momentálne vyzerá Kate Moss v bikinách.
Zobraziť galériu (12)
Takto momentálne vyzerá Kate Moss v bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu