Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce besnenie amerického herca: Dohrýzol milenku... Neprestane, kým nezomriem!

Michael Mundy a Beverly Jackson. Zobraziť galériu (2)
Michael Mundy a Beverly Jackson. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ako z hororu! Tak by sa dalo opísať vyčínanie herca Michaela Mundyho (52), ktorý si zahral v známom seriáli Walking Dead. Spomínaný umelec je momentálne za mrežami, kde sa ocitol po útoku a porušení zákazu priblížiť sa k niekdajšej milenke. Seriálový zombie totiž Angličanku menom Beverly Jackson (41) nielen mlátil, ale aj hrýzol. Nečudo, že so strachom čaká na deň, keď ho prepustia...

Keď sa dvojnásobná mamička Beverly Jackson na zraze fanúšikov hororov spoznala s hercom zo seriálu Walking Dead - Michaelom Mundy, zrejme mala pocit, že sa jej splnil sen. „Bola som hneď do neho. Bol očarujúci a sľúbil mi rolu vo filme,” spomína Angličanka, ktorej život sa ale v istom okamihu zmenil na nočnú moru.  

V roku 2018 boli milenci na festivale v Nemecku a na hotelovej izbe si Beverly prešla peklom. „Začal byť násilný. Vrazil mi do tváre a pohrýzol ma na rukách, ramenách a chrbte. Potom ma kopal a vyhodil z izby,” uviedla pre The Sun Beverly. Súd hercovi nariadil zakaz priblížiť sa k nej. 

V novembri skončil kvôli násilnostiam za mrežami. Po čase ho prepustili a on si to aj napriek zákazu súdu namieril k niekdajšej milenke. Michael je opäť za mrežami, avšak pravdepodobne nie na dlho. „Bojím sa, že neprestane, kým nezomriem,” dodala s obavami Beverly. 

Michael Mundy v seriáli Walking Dead stvárnil zombie.
Zobraziť galériu (2)
Michael Mundy v seriáli Walking Dead stvárnil zombie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michael Mundy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu