Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trucovité gesto Meghan a Harryho: TO kráľovnej urobili napriek?!

Kráľovná Alžbeta II. nevidela vraj svojho pravnuka od novembra. Zobraziť galériu (5)
Kráľovná Alžbeta II. nevidela vraj svojho pravnuka od novembra. (Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Profimedia)

LONDÝN - Už čoskoro sa princ Harry (35) a Meghan Markle (38) definitívne odtrhnú od kráľovskej rodiny. Predtým, než sa tak naozaj stane, má však princ vo Veľkej Británii nejaké povinnosti. V týchto dňoch sa preto vrátil do svojej domoviny a jeho manželka ho čoskoro bude nasledovať... Ale bez malého Archieho!

Vzťahy medzi kráľovskou rodinou, princom Harrym a jeho manželkou Meghan sú v poslednom období viac než vypäté. Nie je to tak dávno, čo sa dvojica doťahovala s kráľovnou o možnosť využívania značky Sussex Royal, čo im napokon bolo zamietnuté.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Do konca marca je však dvojica stále právoplatnou súčasťou kráľovskej rodiny. Princ Harry sa preto vrátil do Veľkej Británie, aby sa naplno mohol venovať svojim povinnostiam. A jeho manželka ho čoskoro bude nasledovať... Lenže bez malého Archieho! Toho pritom jeho prababička – kráľovná Alžbeta II. – údajne nevidela už od novembra.


Kráľovský spor vrcholí: Harry a Meghan zaútočili na Alžbetu II... O TOMTO nemá právo rozhodovať!


Dvojica totiž Vďakyvzdanie, Vianoce aj Nový rok trávila s americkou rodinou. Denník The Sun preto píše, že zo strany manželov ide o trucovité gesto urazenej vojvodkyne, ktorá chce kráľovnej odoprieť možnosť vidieť svojho pravnuka. Denník tiež píše, že Alžbeta II. je zo situácie veľmi smutná. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu