Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Meghan je späť! V londýnskych uliciach žiarila, ale... Ozývalo sa aj búúú

Meghan je späť vo Veľkej Británii. Zobraziť galériu (2)
Meghan je späť vo Veľkej Británii. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ Harry (35) s manželkou Meghan (38) sa po dlhšom čase ukázali v spoločnosti. Dokonale nahodení a s úsmevom na tvári zavítali na Endeavour Fund Awards. Ľudia v uliciach ich zdravili a tlieskali im. Našli sa však aj takí, čo bučali. Ani to, ani dážď však urodzenému páru náladu nepokazil.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu šokovali svet, keď oznámili svetu, že sa vzdávajú svojho postavenia v kráľovskej rodine. Z pozície vyššie postavených členov monarchie odstúpia 31. marca. V týchto dňoch si plnia zrejme posledné zo svojich povinností.  

Meghan nechala synčeka Archieho v Kanade a priletela za Harrym do Veľkej Británie. V spoločnosti sa ukázali prvýkrát od svojho šokujúceho vyhlásenia. Urodzený pár zavítal na benefičné podujatie Endeavour Fund Awards, ktoré sa zameriava na podporu niekdajších vojakov, ktorí utrpeli zranenia. 

Tmavovláska mala na sebe šaty výraznej modrej farby a z tváre jej neschádzal úsmev. Obaja s Harrym kráčali spolu pod dáždnikom a vyzerali spokojne. Zhruba 50 zvedavcov ich zdravilo s nadšeným potleskom. Našiel sa ale aj ktosi, kto na urodzený pár bučal. Harryho a Meghan to však nevyviedlo z miery.

Galéria: Princ Harry s manželkou Meghan na Endeavour Fund Awards
Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa opäť ukázali v spoločnosti.
Zobraziť galériu (2)
Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa opäť ukázali v spoločnosti.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu