Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovské FAUX PAS kráľovskej rodiny: Postaral sa o to princ Charles!

Princ Charles sa postaral o poriadny prešľap. Zobraziť galériu (4)
Princ Charles sa postaral o poriadny prešľap. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V čase, keď svet rieši odchod princa Harryho (35) a Meghan Markle (38) z kráľovskej rodiny, sa tentokrát o rozruch postaral jeho otec, princ Charles (71). Na nedávnej prednáške o znižovaní emisií si totiž vyrobil trapas, nad ktorým teraz krútia hlavy čo i len trochu ekologicky zmýšľajúci ľudia po celom svete!

Princ Charles sa v uplynulých dňoch zúčastnil prednášky o znižovaní emisií. Následník trónu letel na univerzitu v Cambridge prednášať o možnostiach leteckej dopravy. No a práve tam svojej rodine spôsobil trapas, ktorý aktuálne rieši celý svet.

Galéria: Princ Charles a jeho osudové ženy:

Na 200-kilometrovú trasu totiž využil kráľovskú helikoptéru a do cieľa sa potom presunul luxusným Bentley. Podľa odhadov tak celkové výdavky na jeho cestu dosiahli výšku najmenej 12 000 libier, čo je v prepočte 14 000 eur a dopravné prostriedky vyprodukovali 2,5 tony uhlíkových emisií. 

Princ Charles tak pred celým svetom aktuálne vyzerá ako úplný pokrytec. Palác si však následníka trónu zastal. „Princ sa osobne nepodieľa na rozhodovaní o svojej doprave, avšak sa stará o to, aby všetky uhlíkové emisie každoročne vykompenzoval,“ povedal hovorca kráľovskej rodiny. 

Dopravné prostriedky, ktorými sa členovia kráľovskej rodiny presúvajú na svojich cestách, sú vraj vyberané s ohľadom na ich čas, bezpečnosť a vzdialenosť cieľovej destinácie.

Viac o téme: Princ Charles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu