Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Aktuálna FOTO Michaela Schumachera (51): Paparazzi z jeho sídla v Ženeve... Nie je to pekný pohľad!

Michael Schumacher Zobraziť galériu (2)
Michael Schumacher (Zdroj: SITA)

ŽENEVA - Uplynulo dlhých 6 rokov od tragickej nehody na lyžiach, pri ktorej si Michael Schumacher (51) zranil hlavu. Odvtedy sa o bývalom šampiónovi F1 dostávajú na verejnosť aktuálne informácie len sporadicky a takmer nikto ani len netuší, ako športovec dnes vyzerá. To sa najnovšie pokúsil rozseknúť istý paparazzi. Vraj sa mu legendu podarilo nafotiť v jeho sídle v Ženeve... A pohľad to nemá byť vôbec pekný!

29. decembra 2013 sa Michaelovi Schumacherovi zmenil život od základov. Osudnou sa mu stala lyžovačka, pri ktorej spadol na kameň tak nešťastne, že si zranil mozog aj napriek tomu, že mal prilbu. Odvtedy jeho manželka Corinna drží pravdu o jeho zdravotnom stave pod rúškom tajomstva. 

Galéria: Takto si Michaela Schumachera pamätáme z F1

Aj vďaka nej sa nedostala na verejnosť žiadna športovcova aktuálna fotka. Britský portál The Mirror ale priniesol správu o paparazzovi, ktorý sa mal vkradnúť do Schumacherovho sídla v Ženeve a nafotiť sériu záberov. Pohľad na aktuálne fotky bývalého šampióna F1 pritom vôbec nemá byť pekný. 

Snímky sa ponúkajú na čiernom trhu za milión libier, čo je v prepočte približne 1 183 500 eur. Fotografovi to však zrejme len tak ľahko neprejde. Schumacherova manželka už celú vec nahlásila na polícii a ďalší postup rieši s rodinnými právnikmi. 

Viac o téme: Michael Schumacher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu