Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herec z obľúbeného seriálu Priatelia zomrel: Vzal si život!

Herec z Priateľov si siahol na život. Zobraziť galériu (9)
Herec z Priateľov si siahol na život. (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES – Hollywoodsky svet zasiahla smutná správa. Zomrel herec Stan Kirsch (†51), ktorý si zahral aj v obľúbenom seriáli Priatelia či J.A.G.. Správu o umelcovej smrti potvrdila jeho manželka Kristyn Green. Rodený Newyorčan spáchal samovraždu.

Do hereckého neba odišiel ďalší herec. Hollywood, no i fanúšikov seriálov Priatelia, J.A.G. či Highlanderu zasiahla smutná správa. Vo veku 51 rokov zomrel Stan Kirsch.

Podľa informácií portálu independent.co.uk hovoria záznamy koronera z Los Angeles o tom, že spáchal samovraždu. Herca, ktorý v Priateľoch stvárnil mladého Ethana, nápadníka Monicy Gellerovej, našli v jeho dome.

V seriáli Priatelia si Stan Kirsch zahral po boku Courtney Cox. Hral jej mladučkého nápadhíka Ethan, ktorý klamal o svojom veku, aby s ňou mohol randiť.
Zobraziť galériu (9)
V seriáli Priatelia si Stan Kirsch zahral po boku Courtney Cox. Hral jej mladučkého nápadhíka Ethan, ktorý klamal o svojom veku, aby s ňou mohol randiť.  (Zdroj: NBC/Friends)

Úmrtie rodáka z veľkého jablka potvrdila jeho zdrvená manželka Kristyn Green na Facebooku. „Drahí priatelia, tragicky sme prišli o nášho milovaného Stana Kirscha 11. januára. Nasledujúce dva týždne sa stiahneme a budeme smútiť. Bol tak milovaný a všetci sme z toho zdrvení. Ďakujem za vaše pochopenie a rešpektovanie nášho súkromia počas tohto nepredstaviteľne ťažkého obdobia,“ znelo vyjadrenie k odchodu Stana na večný odpočinok.

Kristyn sa na svojom profile všetkým poďakovala za vyjadrenie lásky a podpory a taktiež napísala, že nie je schopná odpovedať na všetky správy, hovory a maily. „Ale prečítala alebo vypočula som si každý jeden. Cítim sa obklopená láskou a navždy budem vďačná každému z vás,“ odkazuje vdova po hercovi, za ktorého sa vydala v roku 2009. Ešte rok pred svadbou spoločne s Kirschom založili Stan Kirsch Studios, ktoré predstavovali školu pre hercov.

Keďže si Stan siahol sám na život a našla ho jeho žena obeseného v kúpeľni, aj s rodinou sa rozhodli priateľov a fanúšikov požiadať o jednu vec. „Rodina sa rozhodla pre malý a súkromný obrad. Kristyn plánuje aj väčšie stretnutie na neskôr pre všetkých, ktorí Stana milovali. Rodina žiada, aby ste namiesto kvetov poskytli príspevok Americkej nadácii pre prevenciu samovrážd,“ prosí zarmútená rodina ľudí.

Stan Kirsch sa obesil. Našla ho jeho manželka.
Zobraziť galériu (9)
Stan Kirsch sa obesil. Našla ho jeho manželka.  (Zdroj: Facebook S.K.)

Viac o téme: Stan Kirsch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu