Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chandler z Priateľov bol na dne, teraz šokuje: Tak toto nikto nečakal!

Matthew Perry Zobraziť galériu (8)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Došlo už aj na neho! Hoci od nakrúcnia seriálu Priatelia ubehli už roky, stále má množstvo priaznivcov, ktorí s nadšením sledujú úspechy a súkromie hlavných protagonistov. Nie je tajomstvom, že predstaviteľ Chandlera - Matthew Perry (50) sa nemá príliš s čím chváliť. V uplynulých hodinách však príjemne šokoval všetých priaznivcov. Pozrite sa, prečo!

Matthew Perry, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courtney Cox sú mená neodmysliteľne späté s mimoriadne obľúbeným seriálom Priatelia. A hoci by sa mnohí fanúšikovia veľmi potešili, keby sa opät vrátili na obrazovky, toho sa zrejme nedočkajú. 

Galéria: FOTOgaléria zo seriálu Priatelia
Priaznivcov spomínaných hercov však môže tešiť aspoň to, že ich obľúbenci sú aktívni na sociálnych sieťach. Nedávno vyvolala hotové šialenstvo Jennifer Aniston, keď zverejnila na instagrame ich spoločnú fotku. A treba uznať, že odvtedy je celkom aktívna. 

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

V uplynulých hodinách si zriadil profil na instagrame aj posledný zo šestice priateľov - Matthew Perry. „Konečne! Nemôžem uveriť vlastným očiam. Vitaj na instagrame,” neskrývala svoje nadšenie Lisa Kudrow, ktorá na svojom profile zverejnila ich spoločnú fotku a seriálového Chandlera označila, aby sa priaznivci mohli k jeho profilu ľahšie dostať. 

Chandler z Priateľov bol
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Matthew zatiaľ nepridal žiaden príspevok. Už teraz však má 706-tisíc followerov a ich počet stále rastie. V posledných rokoch sa objavovali v médiách najmä fotky, na ktorých bol herec pribratý a zanedbaný. Sužovali ho aj zdravotné problémy a bojoval so závislosťou. Vzniknutý instagramový profil preto jeho priaznivcov veľmi potešil. 

Chandler z Priateľov bol
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu