Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

David Beckham fušuje do herectva: Ups, trochu mu naložili!

Courteney Cox a David Beckham Zobraziť galériu (4)
Courteney Cox a David Beckham (Zdroj: Instagram DB)

LONDÝN - David Beckham zverejnil ukážku zo seriálu Moderná rodina, kde si zahral po boku Courteney Cox známej z Priateľov. Mnohí fanúšikovia ho označujú za multitalentovaného, no iným jeho herectvo vôbec nevonia a poriadne ho zotreli.

To, že sa v seriáloch epizódne objavujú aj známe tváre z iných odvetví, nie je ničím výnimočným. David Beckham sa už na jeseň chválil fotografiou s Courteney Cox, ktorá sa preslávila ako Monica Gellerová v Priateľoch. 

Teraz si ale spolu s bývalým futbalistom zahrala v seriáli Moderná rodina. Davod v týchto dňoch zverejnil aj krátku ukážku an svojom instagramovom účte.

Ako poznamenal v popise, pri nakrúcaní sa naozaj zabavil. No ale niektoré komentáre mu asi úsmev z tváre zotreli. Popri oslavných ódach sa totiž vyskytli aj názory, že jeho herecký výkon nie je bohvieaký. 

„Ty radšej len dobre vyzeraj,” radí mu jeden z užívateľov Instagramu. Ďalší označil jeho účinkovanie v scénke za zahanbujúce a iný zas poznamenal: „Herecké zručnosti veľmi diskutabilné.” Čo si o Davidovi pred seriálovými kamerami myslíte vy? 

David Beckham fušuje do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DB)

Viac o téme: David BeckhamCourteney Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu