Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Faldíky, šunky, veľké bruško: Fúha! Toto je fakt Victoria Beckham!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (4)
Victoria Beckham (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Takúto ju nepoznáme! Pre Victoriu Beckham je už od nepamäti typická štíhla postava. Niekdajšia speváčka a uznávná módna návrhárka je však štvornásobnou maminou a ani s pribúdajúcimi rokmi sa jej figúra príliš nemení. Pri príležitosti svojich piatkových narodenín však 46-ročná hviezda zverejnila na instagrame zábery, ktoré mnohých prekvapia.

Victoria Beckham patrí medzi celebrity, ktoré sú už dlho aktívne na sociálnych sieťach. Vďaka tomu mali fanúšikovia už možnosť presvedčiť sa, že nie vždy je ľadovou kráľovnou a že rodina i úloha matky sú pre ňu veľmi dôležité. 

Bol to práve jej manžel David a ich ratolesti, kto jej v piatkový narodeninový deň robil spoločnosť. Ako Victoria prezradila, užili si deň na bicykloch. Pri tej príležitosti zverejnila fotku, ktorú fanúšikovia komentovali najmä pochvalami na jej stále štíhlu figúru. 

Pre Victoriu Beckham je typická štíhla postava, ktorú si stále udržiava v skvelej forme.
Zobraziť galériu (4)
Pre Victoriu Beckham je typická štíhla postava, ktorú si stále udržiava v skvelej forme.  (Zdroj: Instagram)

Avšak nie vždy bola niekdajšia speváčka chudá. Ako prezrádzajú zábery z detstva, Victoria bola rozkošným bucľatým dievčatkom s faldíkami, macatým stehienkami a väčším bruškom. Čo poviete, spoznali by ste ju na týchto záberoch? 

Galéria: Victoria Beckham ako rozkošné a bucľaté dievčatko.

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu