Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka šialene trpí: Koronavírus ju pripravil o jej lásku!

Courteney Cox s frajerom Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox s frajerom (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Asi mnohí nám dajú za pravdu, že chvíle strávené po boku človka, ktorého milujete, sú vzácne. Herečka Courteney Cox (56) by o tom vedala čo-to povedať. Zúriaca pandémia COVID 19 ju totiž odlúčila od jej milovaného frajera speváka a muzikanta - Johnnyho McDaida (44).

Americká herečka Courteney Cox a britský spevák a hudobník Johnny McDaid tvoria pár od roku 2013. Ich vzťah však aktuálne prechádza veľkou skúškou. Fešák, ktorý je členom kapely Snow Patrol sa už viac ako štyri mesiace nachádza v Londýne, hviezda seriálu Priatelia zostala v Los Angeles. Na bozky, objatia a spoločne strávené chvíle musia zabudnúť a jediné, čo im zostalo sú videohovory.

„Ubehlo už 133 dní, odkedy sme naposledy boli spolu. Hnusný COVID. Šialene mi chýbaš,” napísala nedávno na instagrame Courteney, ktorá so svojou láskou nemohla osláviť ani jeho narodeniny. 

Smútok jej pomáhajú zahnať jej 16-ročná dcéra Coco a kamarátky Jennifer Aniston a Lisa Kudrow, s ktorými si boli blízke nielen v rámci seriálu Priatelia, ale aj v súkromí.

Courteney Cox kvôli koronavírusu prežíva vzťah na diaľku.
Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox kvôli koronavírusu prežíva vzťah na diaľku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courteney CoxJohnny McDaid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu